top of page
Sök

Checklista för badrumsrenovering

Vi har arbetat med badrumsrenoveringar i över 50 år och har under åren samlat på oss en hel del erfarenhet. Detta har vi kokat ner till en checklista för dig som planerar att renovera badrummet. Använd checklistan och bocka av steg för steg av förberedelser så att du inte missar något viktigt. Vill du låta någon annan sköta checklistan (och hela renoveringen från start till mål)? Med vår totalentreprenad får du en komplett badrumsrenovering från första pennskiss till färdigt badrum - kontakta oss idag för en kostnadsfri offert.

Checklista för badrumsrenovering 1. Definiera ett syfte Läs mer om varför det är bra att bestämma dig för varför du renoverar badrummet HÄR. 2. Kartlägg dina behov Att kartlägga dina badrumsbehov är en bra idé, läs mer om det här. 3. Hitta inspiration Här hittar du våra tips för att söka badrumsinspiration. 4. Mät upp badrummet Guide till hur du bäst mäter upp ditt badrum finns här. 5. Träffa en badrumsexpert Låt vår personal vara en hjälp på vägen och ett bollplank, läs mer om varför det kan vara bra att träffa en badrumsexpert tidigt i planeringen här. 6. Rita upp badrummet Roligt, praktiskt och ett bra verktyg inför beslutsfattandet. Här kan du boka badrumsritning i Stockholm och Göteborg. 7. Välja kakel och klinker Lär dig mer om kakel och klinker här.

8. Välja kommod & tvättställ Läs om kommoder och tvättställ här. 9. Välja dusch Har du svårt att välja? Läs mer om dusch här. Behöver du måttbeställa/specialanpassa duschen, läs mer om det här. 10. Välja badkar Har du svårt att välja? Läs mer om badkar här. 11. Välja golvbrunn Dags att välja golvbrunn - läs mer om vilka olika typer av golvbrunnar som finns här. 12. Välja spegel och eller spegelskåp Läs om fördelar och nackdelar med speglar och spegelskåp och hitta rätt modell för ditt badrum här. 13. Välja badrumsförvaring Viktiga badrumsförvaring - läs mer om hur du kan tänka här. Vill du läsa mer om avställningsytor i badrummet kan du göra det här. 14. Välja handdukstork Praktiskt och lyxigt - här hittar du mer info inför valet av handdukstork. 15. Välja blandare och takdusch Blandare behövs till såväl tvättställ och badkar som till duschen. I duschen kan du även välja att ha en takdusch - läs på inför valet här. 16. Välja toalett Vägghängd toalett? Eller golvstående? Läs mer om vad man ska tänka på inför valet av toalett här. Här kan du också läsa om några fördelar med vägghängd toalett. 17. Välja badrumsbelysning Hitta tips och råd inför valet av badrumsbelysning här. 18. Välja krokar och pappershållare Läs mer om att välja de perfekta accessoarerna för ditt badrum här. 19. Ta in offert För enklast möjliga badrumsrenovering väljer du en komplett renovering med totalentreprenad. Väljer du vårt koncept får du alltid en enda kontaktperson som är med genom hela projektet, all kvalitetsdokumentering efteråt, produktgarantier och garantier på arbetet. En enkel, smidig och trygg lösning för att renovera badrummet. Klicka här för att få en kostnadsfri offert från oss! 20. Skriva avtal När du hittat en entreprenör och ett startdatum för renoveringen som passar dig är det dags att skriva avtal. Vi på Badrumsgruppen använder oss alltid av bl.a. Hantverkarformuläret som bas för våra avtal. Hantverkarformuläret är en avtalsmall framtagen av Konsumentverket för största möjliga trygghet för dig som kund. 21. Undersöka ROT-avdrag Om du vill kan du läsa mer om vad som gäller för ROT-avdrag 2021 genom att klicka här. 22. Förbered dig inför renoveringen Här kan du läsa mer om hur en badrumsrenovering går till steg för steg när du anlitar oss för en renovering med totalentreprenad i Stockholm eller Göteborg.
Badrum renoverat med Badrumsgruppens totalentreprenad.


Kommentare


bottom of page