top of page
Sök

Badrumsinspiration

Jättekul tycker vissa, svårt tycker andra - det handlar om att samla badrumsinspiration inför din stundande badrumsrenovering och bestämma dig för vilken stil det nya badrummet ska ha. Känner du att det inte riktigt är din grej att botanisera i badrumsbutiker, läsa inredningsmagasin eller skapa en moodboard kan du självklart ta hjälp av oss direkt! Våra inredare är experter på både färg, form och badrumsinredning och lotsar dig genom alla de estetiska val som kommer med badrumsrenoveringen. Klicka här för att boka tid med en av våra inredare. Väljer du att anlita oss för renovering med totalentreprenad ingår självklart både inredningshjälp och uppritning av badrummet, läs mer om vår totalentreprenad här.


För dig som vill samla inspiration för badrum kommer här några tips!


1. Besök någon av våra butiker

I våra badrumsbutiker i Stockholm och i Göteborg hittar du badrumsutställningar och vårt breda sortiment av inredning, kakel och klinker. Du träffar även våra kunniga säljare och inredare som gärna hjälper dig och svarar på dina badrumsfrågor. I butikerna kan du även boka tid för uppritning av ditt nya badrum.


2. Följ oss på Instagram

För badrumsinspiration, bilder från våra badrumsrenoveringar och nyheter rekommenderar vi dig att följa oss på Instagram! Vårt konto heter @badrumsgruppen.se och du hittar det genom att klicka här. Genom Instagrams sökfunktion kan du också hitta och följa specifika taggar, exempelvis:3. Trendigt, traditionellt eller något helt annat?

Om du är osäker på vilken badrumsstil du tycker om kan ett tips vara att fundera på om du tycker om någon speciell stil på annan inredning eller om badrummet ska matcha något annat rum i hemmet. Kanske tycker du om ek eller valnöt? Kanske har det intilliggande köket precis målats i en stark färg? Gillar du färgglatt eller en mer naturnära färgskala? Fundera på vad du brukar tycka om och skriv ner det på en lista.


4. Skapa en anslagstavla på Pinterest

På plattformen Pinterest kan du söka fram inspirationsbilder och spara ner dem samlat på en anslagstavla.Följ vårt Instagramkonto för badrumsinspiration, tips och nyheter för badrummet!

Comentários


bottom of page