top of page
Sök

Planera ditt nya badrum - rummets mått

När du bestämt dig för att renovera badrummet är det dags att börja planera. Det första steget mot ett nytt badrum är att skapa dig en bild över förutsättningarna och smart är att börja med att mäta upp rummet.


Använd en tumstock, ett måttband eller en lasermätare för att mäta väggarnas bredd och takhöjden, mått på dörrar och eventuella fönster. Det är även bra att mäta ut avlopp och golvbrunnens placering.


Gör en skiss och försök få med så många mått som möjligt, ju fler desto enklare för dig att planera ditt nya badrum. Om du ritar upp skissen på ett papper är ett tips att ta en bild på skissen med telefonen, på så vis har du alltid ritningen med dig.


Vi har tagit fram en enkel kom-ihåg-ritning som du kan spara ner och ha som checklista när du mäter upp ditt badrum, du hittar den här nedanför.


Vill du hellre ha hjälp av en badrumsexpert? Vi finns vi här för dig och lämnar gärna en kostnadsfri offert för din badrumsrenovering med totalentreprenad, skicka in din offertförfrågan så återkommer vi till dig inom kort!Opmerkingen


bottom of page