top of page
Sök

Avsnitt 14 av 24: Badrumsförvaring

En sak är säker - det går knappast att få för mycket förvaring i badrummet och när vi frågar hjälper våra kunder att kartlägga deras badrumsbehov kommer nästan alltid samma önskemål fram; MER BADRUMSFÖRVARING!


Förvaring i badrummet går att få till på många sätt, en bra start är att välja en badrumskommod bestående av ett porslinstvättställ och ett underskåp/förvaringsskåp. Utöver kommoden kan du även komplettera med ett spegelskåp som ger bra förvaring.Kommod med spegelskåp ger väldigt bra förvaring, bild från ett av våra tidigare projekt


Vill du ha förvaring utöver kommod och spegelskåp, eller vill du bara ha en spegel utan skåpförvaring? Då kanske ett väggskåp för badrum är en bra idé att placera i ditt badrum? Väggskåp för badrum finns i många olika mått men vanliga breddmått är 30 cm, 40 cm och 50 cm. Djupmåtten varierar vanligtvis mellan 10-20 cm.


Komplettera förvaringen med ett väggskåp i badrummet för extra bra förvaring, placera ett eluttag i väggskåpet för att göra det extra användbart! Bild från ett av våra tidigare projekt.


Vill du ha ännu mer förvaring i ditt badrum? Har du plats över är ett högskåp eller ett halvhögt skåp en riktigt bra idé!


Halvhöga skåp på vardera sida om kommoden, i båda skåpen installerade vi eluttag, bild från ett av våra tidigare projekt.


När det känns för trångt för ett skåp kan öppna hyllor vara en bra lösning. På hyllor i badrummet kan du placera några fina korgar, en växt och andra detaljer som kan göra badrummet mer personligt. Om du dessutom sätter ett eluttag i anslutning till hyllorna kan du sätta en högtalare i badrummet vilket många tycker är en smart funktion.


I övre högra hörnet finns en hylla med eluttag , på hyllan ska en högtalare placeras. Bild från ett av våra tidigare projekt.


Hyllor från vägg till vägg i den här lilla tvättstugan som tidigare var en garderob. Bild från ett av våra tidigare renoveringsprojekt.


Vill du ha hjälp att optimera förvaringen för just ditt badrum? Låt oss hjälpa dig att designa den bästa badrumsförvaringen enligt dina önskemål. Bilden nedan kommer från ett av våra tidigare projekt och visar fyra skåp våra hantverkare byggt ihop till en skåpskombination eftersom det inte fanns några färdiga skåp som passade utrymmet perfekt.


Bild från ett av våra tidigare renoveringsprojekt.


Bild från en badrumsrenovering vi genomfört tidigare, då kunden köpt ett skåp före renoveringen anpassade vi väggen efter skåpet - svårt men något som går med duktiga och noggranna hantverkare.


Vill du ha hjälp att planera den perfekta badrumsförvaringen för just ditt badrum? Besök en av våra butiker eller ta kontakt med oss idag för att få hjälp av våra inredare!

コメント


bottom of page