BADRUMSRENOVERING STOCKHOLM

Bor du i Stockholm eller i någon av kranskommunerna och är igång med att planera badrum? Då kan vi hjälpa dig med hur du ska renovera badrummet.

Vi har över 50 års erfarenhet av badrumsrenovering i Stockholm (Bromma). Vårt recept är enkelt. Fast pris, en tidsplan & en kontaktperson. Kontakta oss längst ner på sidan för en kostnadsfri offert!

Vårt koncept

Läs mer om vårt

koncept för en enkel

badrumsrenovering i Stockholm (Bromma)

Tidigare projekt

Läs om tidigare badrumsrenoveringar vi genomfört & se bilder på ett badrum vi renoverat.

Planera badrum

Boka tid med en av våra

inredare för att planera och rita ditt nya badrum. 
 

Kontakta oss

Hitta din närmsta butik, få svar på frågor och få kostnadsfri offert när du ska renovera badrum.

 

Så funkar det

Från offert till färdigt drömbadrum

1 - OFFERT TILL FÄRDIGT BADRUM

En av våra inredare/projektledare kommer hem till dig för ett första möte. Under mötet diskuterar ni badrummets layout och inredning och du får chans att få svar på alla eventuella frågor. Efteråt får du en offert med ett fast pris för din badrumsrenovering. För din trygghet lämnar vi alltid ett fast pris på din badrumsrenovering.

2 - PLANERING & LAYOUT

Vi erbjuder alltid ett inrednings- och planeringsmöte med din inredare/projektledare. Vi vet att det kan vara svårt att planera sitt badrum och svårt att föreställa sig hur det skulle kunna se ut - därför ritar vi alltid upp badrummet i 3D så att det ska vara enklare för dig att ta beslut och välja inredning till det nya badrummet.

Under mötet går ni igenom era önskemål och får hjälp att hitta inredning, kakel och klinker som passar just ditt badrum. I vår butik finns massor av inspiration, ett brett sortiment och många exempel på badrumsinredning, kakel och klinker samt tillbehör till badrummet. Även luck- och färgprover finns givetvis i butiken - allt för att göra det enkelt för dig att välja det rätta för just dig och ditt badrum.

3 - PROJEKTSTART FÖR BADRUMMET

När offerten godkänd och alla beslut fattade tar vi fram ett datum för byggstart. När byggstarten närmar sig har vi ett uppstartsmöte med dig i badrummet. Din inredare/projektledare kommer hem till dig tillsammans med vår byggansvarige för att gå igenom projektet steg för steg.

4 - RIVNING AV DITT GAMLA BADRUM

Vi börjar med att skydda kommunikationsytor runt badrummet och sätter upp dammspärrar där det är möjligt, sedan påbörjar vi rivning av ditt gamla badrum.  Golv och väggar demonteras och eventuell bilning i golv sker. Efter rivningsmomentet är färdigt stämmer din projektledare av med dig, skulle något oförutsett ha dykt upp bakom väggar eller golv talar vi om det och informerar om vad som behöver göras. Vi rekommenderar alltid att gamla gjutjärnsrör byts ut, ibland rekommenderar vi även förstärkning av bjälklag i golv eller vägg. Vi arbetar alltid enligt rådande branschregler och byggnormer och kommer alltid att göra det som blir bäst hos just dig.

5 - AVLOPP & GOLVBRUNN

Golvbrunnen i det befintliga badrummet byts alltid ut för att vi ska vara säkra på att det i ditt nya badrum finns en godkänd golvbrunn och att den är monterad på rätt sätt. Många väljer idag en golvbrunnsränna även kallad linjebrunn eller designbrunn. Önskar du flytta något avlopp i badrummet förbereds det nya avloppet i detta steg.

6 - VATTEN- & ELDRAGNING

Efter att golv är klart och väggar fått våtrumsskivor och konstruktionsplywood enligt rådande byggnormer dras nya vattenrör och elledningar i badrummet. Vid dold rördragning använder vi oftast pexrör, detta då de är tåliga, de dras dessutom rör-i-rör vilket betyder att vattenröret skyddas av ett yttre plaströr. Skulle vattenröret gå sönder går det att byta det utan att riva hela väggen. Elektrikern drar nya elkablar och monterar eldosor där det behövs. Många väljer LED-spotlights som takbelysning i badrummet, vi monterar i detta steg skyddskåpor för dessa som används för att alla brandsäkerhetskrav ska uppfyllas.  Alla elektriker är självklart behöriga och certifierade från Elsäkerhetsverket.

7 - VÄGGAR & GOLV, TAK & TÄTSKIKT

Väggarna i badrummet sätts igen och ett nytt tak monteras oftast. I detta skede börjar det nya badrummet ta form och 3D-bilden av badrummet från planeringsmötet bli mer och mer verklig. De flesta väljer att ha golvvärme i badrummet och det är nu dags för montering av den. Efteråt flytspacklas golvet och det är sedan dags för tätskikt att komma på plats. När badrumsrenoveringen är färdig får du kvalitetsdokumentering som visar att tätskiktet är gjort av behörig hantverkare, kvalitetsdokumenteringen visar även vilken typ av tätskikt som använts.

8 - PLATTSÄTTNING MED DITT VAL AV KAKEL

Nu är det äntligen dags för plattsättning! Plattsättaren får ritningar och 3D-bilder från din projektledare tillsammans med information om vilka fogfärger och kakellister du valt. När kaklet och klinkern är på plats fogas rummet. Vill du ha tunn fog är det bra att välja laserskurna plattor. 

9 - MONTERING & INSTALLATION

Med kakel och klinker på plats är det dags för montering av din nya badrumsinredning. Vi ser till att inredningen finns på plats i tid och kör den från vårt lager till ditt nya badrum. När du köper inredningen i våra butiker står vi självklart för produktgarantier. När inredningen är på plats kopplas el- och vatten på och ditt badrum är nu färdigt att använda!

10 - AVSYNING I DITT NYRENOVERADE BADRUM

Innan vi lämnar dig och ditt nya badrum har vi ett avsyningsmöte där din projektledare och vår byggansvarig är på plats. Under mötet går ni igenom badrummet för att säkerställa att du är helt nöjd med slutresultatet. Vi lämnar kvalitetsdokumenteringen som visar att arbetet utförts enligt branschregler före vi säger hejdå. Avsyningsmötet hålls vi för att säkerställa att badrummet uppfyller dina, branschens och Badrumsgruppens egna höga krav på ett proffsigt slutresultat.

Badrumsgruppen i Stockholm

Hitta till vår butik

ADRESS & ÖPPETTIDER BROMMA

Karlsbodavägen 13 c

168 67 Bromma

Vardagar 10-18

Lördagar 10-15

08 - 564 608 30

info@badrumsgruppen.se

Planera ditt badrum i Stockholm

Boka tid för badrumsritning i vår butik

Att planera ett badrum behöver inte vara svårt - ta hjälp av våra erfarna inredare och 3D-ritare som tillsammans med dig planerar, inreder och ritar upp badrummet i vårt ...
Badrumsritning & planering
1 tim.

Offert badrumsrenovering Stockholm

Kontakta oss för att få en kostnadsfri offert

LÄMNA DINA UPPGIFTER I FORMULÄRET SÅ KONTAKTAR VI DIG INOM KORT

STOCKHOLM / BROMMA
GÖTEBORG / RINGÖN
GÖTEBORG / SISJÖN
© BADRUMSGRUPPEN 2019