BADRUMSRENOVERING STOCKHOLM

Bor du i Stockholm eller i någon av kranskommunerna och är igång med att planera badrum? Då kan vi hjälpa dig med hur du ska renovera badrummet i Stockholm. 
 

Stor erfarenhet att renovera badrum i Stockholm

Vi har över 50 års erfarenhet av badrumsrenovering i Stockholm (Bromma). Efter så många år av badrumsrenoveringar har vi skaffat en stor erfarenhet i samarbete med modern teknik. Vårt recept är enkelt. Fast pris, en tidsplan & en kontaktperson. För oss finns det inga för små, för stora eller för svåra badrum.

Kontakta oss längst ner på sidan för en kostnadsfri offert!

Vårt koncept

Läs mer om vårt

koncept för en enkel

badrumsrenovering i Stockholm (Bromma)

Tidigare projekt

Läs om tidigare badrumsrenoveringar vi genomfört & se bilder på ett badrum vi renoverat.

Planera badrum

Boka tid med en av våra

inredare för att planera och rita ditt nya badrum. 
 

Kontakta oss

Hitta din närmsta butik, få svar på frågor och få kostnadsfri offert när du ska renovera badrum.

 

Så funkar det

Från offert till färdigt drömbadrum

1 - OFFERT TILL DITT FÄRDIGA BADRUM I STOCKHOLM

När du bestämt dig för att renovera badrum i Stockholm kommer en av våra projektledare/inredare hem till dig för ett första möte. Under detta möte går ni igenom hur du vill att badrummets layout ska se ut, samt att du får chansen till att få svar på eventuella frågor som du har. Efter detta möte får du en offert och ett fast pris på vad din badrumsrenovering kommer att kosta. Vid en badrumsrenovering lämnar vi alltid ett fast pris för att ge dig en personlig trygghet.

2 - PLANERA INREDNING

Du erbjuds alltid ett planeringsmöte med din inredare/projektledare för att gå igenom inredning. Det kan vara svårt att föreställa sig sitt badrum hur det ska se ut. Här hjälper vi dig med ett program som ritar upp badrummet i 3D. Detta så det blir enklare för dig att se, och ta beslut för hur inredningen ska vara i ditt nya badrum.

 

Under mötets gång går du och projektledaren igenom önskemål, samt får hjälp med inredningsval så som kakel och klinker som passar just ditt badrum. Du kan idag ta del av mängder av inspiration i vår butik, kolla in ett brett sortiment av badrumsinredning  i Stockholm samt hitta de rätta färgerna genom luck- och färgprover

3 - PROJEKTSTART FÖR BADRUMMET

När alla beslut är tagna och offerten är godkänd, hittar vi ett gemensamt datum för en byggstart. Vi kommer strax innan byggstartens datum ha ett möte med dig. Projektledaren/inredaren kommer då tillsammans med den byggansvarige att gå igenom steg för steg vad som kommer hända hemma hos dig under din badrumsrenovering i Stockholm. Du kommer få hem trevliga hantverkare som har rätt sorts kompetens för att på ett effektivt och bra sätt renovera ditt badrum i Stockholm.

4 - RIVNING AV DITT GAMLA BADRUM

Vid starten av renoveringen börjar vi med att skydda kommunikationsytor som finns runt badrummet och sätter sedan upp dammspärrar. Därefter påbörjar vi rivningen av ditt gamla badrum. Eventuell bilning i golvet fixas samtidigt som golv och väggar demonteras. När rivningen är färdig kommer din projektledare stämma av med dig vad som behövs göras framöver. En rekommendation från vår sida är att alltid byta ut gjutjärnsrör, samt förstärka bjälklag i golv och väggar. Vi jobbar alltid enligt branschregler/byggnormer och kommer alltid jobba utifrån vad som är bäst för dig.

5 - DIN GOLVBRUNN & DITT AVLOPP

Din golvbrunn som du har i ditt nuvarande badrum byts alltid ut. Detta för att vara på den säkra sidan att du i ditt nya badrum har en godkänd golvbrunn, samt att denna är monterad på rätt sätt. Idag väljer många att använda en så kallad golvbrunnsränna, också kallad designbrunn eller linjebrunn.

6 - EL- OCH VATTENDRAGNING

När ditt golv är färdigt och väggarna har fått våtrumsskivor och konstruktionsplywood, dras det nya vattenrör och elledningar i ditt nya badrum. Vid en dold rördragning används oftast pexrör, detta då de är väldigt tåliga. Rören dras även rör-i-rör, vilket betyder att vattenröret skyddas av ett så kallat yttre plaströr. Om ett vattenrör skulle gå sönder, kan det bytas utan att behöva riva hela badrumsväggen. En vanlig belysning i ditt nya badrum är LED-spotlights i taket. Dessa sätts upp av certifierade elektriker med skyddskåsor för att brandsäkerhetskraven ska uppfyllas.

7 - VÄGGAR & GOLV, TAK & TÄTSKIKT

När väggarna i badrummet börjar ta form, och taket monteras, börjar du nog känna igen dig i den form 3D-bilden från planeringsmötet visar. Ett vanligt tillval är golvvärme i badrummet, och det är nu dags för denna montering. Därefter flytspacklas golvet och tätskikt ska komma på plats. Du får en kvalitetsdokumentering när badrumsrenoveringen är färdig, som visar att detta tätskikt är gjort av behörig personal.

8 - PLATTSÄTTNING AV KAKEL I BADRUMMET

Vi har nu kommit till plattsättning. Här får plattsättaren dina ritningar från 3D-bilderna samt information om vilka fogfärger och kakellister du valt att använda. När detta är på plats är det dags att foga badrummet. Våra plattsättare i Stockholm är ett starkt team med mycket kunskaper och erfarenheter i bagaget. 

9 - MONTERING & INSTALLATION AV DITT BADRUM

När allt kakel och klinker är på plats, är det dags för montering av din badrumsinredning. Vi ser gärna att denna inredning finns på plats i god tid och kör den från vårt lager till ditt badrum. Du har givetvis produktgarantier när du väljer att handla inredning från oss. När inredningen väl är på plats kopplas el- och vatten och ditt badrum är nu färdigt för användning!

10 - AVSYNING I DITT BADRUM

När badrummet är färdigt har alltid din projektledare och byggansvariga ett avsyningsmöte med dig. Här går ni igenom ditt nya badrum för att säkerställa att allt fungerar och att du är helt nöjd med ditt nya verk. Projektledaren lämnar ett kvalitetsdokument som visar på att arbetet är utfört enligt branschregler och säkerställer att badrummet uppfyller dina, branschens och Badrumsgruppens höga resultat.

Badrumsgruppen i Stockholm

Hitta till vår butik

ADRESS & ÖPPETTIDER BROMMA

Karlsbodavägen 13 c

168 67 Bromma

Vardagar 10-18

Lördagar 10-15

08 - 564 608 30

info@badrumsgruppen.se

Planera ditt badrum i Stockholm

Boka tid för badrumsritning i vår butik

Att planera ett badrum behöver inte vara svårt - ta hjälp av våra erfarna inredare och 3D-ritare som tillsammans med dig planerar, inreder och ritar upp badrummet i vårt ...
Badrumsritning & planering
1 tim.

Offert badrumsrenovering Stockholm

Kontakta oss för att få en kostnadsfri offert

LÄMNA DINA UPPGIFTER I FORMULÄRET SÅ KONTAKTAR VI DIG INOM KORT

STOCKHOLM / BROMMA
GÖTEBORG / RINGÖN
GÖTEBORG / SISJÖN
© BADRUMSGRUPPEN 2019