top of page
Sök

Avsnitt 18 av 24: Krokar och accessoarer i badrum

The devil is in the details - som ett sista steg i planeringen av din badrumsinredning gäller det att hitta detaljerna och accessoarerna som blir pricken över i för det nya badrummet. Ditt val av badrumsaccessoarer både fyller funktion och kan även framhäva din badrumsstil.


Det kan vara bra att planera för minst två krokar för handdukar för händerna, antal krokar för duschhanddukar beror på hur många som ska använda badrummet och även om det kommer att finnas en handdukstork att hänga handdukar på.


Här kan du läsa mer om handdukstorkar och här kan du läsa mer om att kartlägga dina badrumsbehov som en del av planeringsfasen.


Utöver krokar är följande tillbehör vanliga i badrummet:

- Hållare för toalettpapper

- Duschförvaring / duschhylla

- Handdukshängare / handduksstång

- Badlakanskrok

- Förstoringsspegel / sminkspegel

- Hyllor

- Pedalhink / sopkorg för badrum

- Toalettborste

- Tvättkorg


Accessoarer kan förstärka din badrumsstil och göra badrummet mer personligt - här bild från serien Reframe Collection från vår leverantör Unidrain


Förvaringsskåp från vår leverantör INR


Snygga metallhyllor med hyllplan i glas för badrummet från vår leverantör Dansani


Lyft in din personlighet i badrummet med krokar, en möbel och med växter, bild från INR


Miljöbild från Unidrain - Reframe Collection


Krok från serien Bond från vår leverantör Miller


I vårt sortiment har vi allt från krokar, handdukshängare, toalettpappershållare och duschhyllor till pedalhinkar och toalettborstar, här miljöbild från vår leverantör Brabantia


Montera krokar utan att borra i kaklet?

Idag finns många serier av badrumsaccessoarer som borrfria, dvs att krokar, duschkorgar, handduksstänger, mm kan limmas upp. Du slipper då borra i kaklet och kan enkelt montera dina badrumsaccessoarer själv. I våra butiker visar vi ett stort utbud av badrumstillbehör, både för limning och borrning. Ett axplock av de varumärken för badrumstillbehör som vi är återförsäljare för är Tapwell, Duschbyggarna, Miller, Unidrain, Demerx och Dansani.


Vill du ha hjälp att hitta de perfekta accessoarerna för just ditt badrum?

Kom in till en av våra butiker och träffa våra inredare och säljare, de är badrumsexperter och svarar gärna på dina frågor. Här hittar du våra öppettider.


Bor du inte i Stockholm eller Göteborg men vill ha hjälp av våra inredare ändå? Inga problem - våra inredare hjälper dig gärna med rådgivning, uppritning av badrum och beställning av inredning, även på distans - maila oss på bygg@badrumsgruppen.se för att boka tid för vår inredningstjänst online.

Comments


bottom of page