top of page

Badrumsglädje sedan 1968

Badrumsgruppen är en ledande som erbjuder kunderna badrumsrenoveringar med totalentreprenad. Badrumsgruppen är ett familjeföretag och drivs av en stark entreprenörsanda. Genom att erbjuda personliga badrumslösningar, mycket god service, brett kunnande och ett positivt bemötande vill Badrumsgruppen inspirera kunder att förnya sina badrum.

I Stockholm finns vår möteslokal på Ålstensgatan 12 i Bromma där vi tar emot våra kunder enl. överenskommelse. 

Vi brinner för några speciella saker; Hög service och behöriga hantverkare, bred kompetens, badrumsinredningar och kakel av god kvalitet. Det har vi gjort allt sedan starten på 60-talet. Lika länge har vi varit företaget som levererat genomtänkta badrumslösningar till den pris- och kvalitetsmedvetne kunden på den svenska badrumsmarknaden. Den grundläggande idén har alltid varit densamma - att ha marknadens mest nöjda kunder.

AFFÄRSIDÉ

Badrumsgruppen ska vara det självklara valet när det gäller badrumsinredning, kakel och klinker för den pris- och kvalitetsmedvetna kunden. Vi ska möta kunden med bred kunskap, ett positivt bemötande, inspirerande 3-D ritningar och badrumsprodukter med hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser.

VISION

Badrumsgruppen ska med hjälp av hög service, bred kompetens, inspirerande 3-D ritningar och ledande varumärken av hög kvalitet inspirera kunderna att förnya sina badrum. Vi tar reda på vad kunderna vill ha och tillgodoser deras behov. Varje kund ska få hjälp att skapa ett badrum de trivs i. Stilsäkra och personliga råd ger trygghet, liksom behöriga hantverkare och erfarenheter och kunnande sedan 1968. Våra kunder ska känna sig trygga, omhändertagna och inspirerade. Dessutom ska vi hjälpa kunder som vill ha hjälp hela vägen, att totalrenovera sitt badrum.

flogo-RGB-HEX-Blk-58 2.png
glyph-logo_May2016-150x150.png
bottom of page