top of page
Sök

Renovera badrummet 2022?

Eftersom du hamnat här är det kanske så att du funderar på att renovera badrummet? Kanske har du till och med kommit en bit på vägen med planeringen av ett helt nytt badrum? Oavsett var i badrumsprocessen du befinner dig så har du hittat helt rätt!


En badrumsrenovering kan kännas både som ett maratonlopp och en djungel. Rummet kan vara stort eller litet men oavsett är det många beslut som ska tas på vägen och moment som ska genomföras på rätt sätt.


Vi på Badrumsgruppen har renoverat badrum sedan 1968 och tillhandahåller tjänster som förenklar din badrumsrenovering. Dessutom sitter vi på en stor bank av kunskap och erfarenhet kring badrum som vuxit i över 50 år. Hos oss kan du få hjälp med allt från totalrenovering till inköp av badrumsmöbler i våra butiker.


Under december kommer vi att publicera texter om sådant som är bra att veta om du planerar en badrumsrenovering 2022. Du kommer också att kunna läsa mer om våra tjänster.


Vill du redan nu läsa mer om vår tjänst för badrumsrenovering med totalentreprenad kan du göra det här: Badrumsrenovering i Stockholm och här: Badrumsrenovering i Göteborg, och här kan du direkt skicka in en förfrågan om kostnadsfri offert: Få kostnadsfri offert för din badrumsrenovering (totalentreprenad).


Tips! Följ oss på Instagram för att bli uppdaterad på det senaste och se bilder från våra badrumsprojekt!Comments


bottom of page