BADRUMSRENOVERING GÖTEBORG

Ska du renovera badrummet i Göteborg, Partille, Mölndal eller någon av de övriga kranskommunerna?

Då har du hamnat helt rätt! Med över 50 års erfarenhet av badrumsrenoveringar i Göteborg och kommunerna runt om är vi en ledande aktör när det kommer till att planera badrum och därefter utföra badrumsrenoveringen.

 

Renovera badrum i Göteborg till ett fast pris

Vårt recept är enkelt - vi har alltid fast pris, vi ritar ditt badrum och du har endast en kontaktperson.

Ta kontakt med oss längst ner på sidan för en kostnadsfri offert och börja renovera ditt badrum i Göteborg snarast.  

Vårt koncept

Läs mer om vårt koncept för att renovera badrummet enkelt i Göteborg.
 

Tidigare projekt

Läs om tidigare badrumsrenoveringar vi genomfört & se bilder på ett renoverat badrum från oss.

Planera badrum

Boka tid med en av våra

inredare för att planera och rita ditt nya badrum

 

Kontakta oss

Hitta din närmsta butik, få svar på frågor och få kostnadsfri offert när du ska renovera badrum.
 

 

Så funkar det

Från offert till färdigt drömbadrum

1 - OFFERT PÅ BADRUMSRENOVERING I GÖTEBORG

En projektledare/inredare kommer hem till dig och har ett första möte om din framtida badrumsrenovering i Göteborg. Här diskuterar ni kommande layout och inredning samtidigt som du får svar på dina frågor inför projektet. Efter detta möte får du en offert med ett fast pris för renoveringen. Detta för att skapa en trygghet för dig som köpare.

2 - PLANERINGSMÖTE OM DIN RENOVERING

Ett planeringsmöte erbjuds alltid med en inredare och projektledare. Det kan vara svårt att föreställa dig hur ditt framtida badrum ska se ut. Men tack vare våra program kan vi hjälpa dig att skapa 3D bilder på badrummet. Detta för att du lättare ska kunna välja inredning och stil.

Under mötets gång går ni igenom önskemål och även hjälp att få fram rätt inredning, klinker och kakel som ska passa in i just din stil. I vår butik finns mängder med inspiration, luck- och färgprover, samt många exempel på badrumsinredning. Allt för att göra det så enkelt som möjligt för dig
.

3 - START AV EN BADRUMSRENOVERING I GÖTEBORG

När du fått en offert  på din badrumsrenovering i Göteborg och känner dig nöjd, samt att alla beslut är tagna, är det dags för byggstart. När byggstarten smyger sig närmare har vi först ett uppstartsmöte i badrummet. Inredaren och projektledaren kommer tillsammans med den byggansvarige då gå igenom projektet steg för steg. Vi erbjuder endast behörig och skickliga hantverkare när vi ska renovera badrum i Göteborg. Du kan alltså vara trygg i dina val hos oss. 

4 - RIVNING AV BADRUM

Första steget är att vi skyddar kommunikationsytor runtom badrummet och sätter därefter upp så kallade dammspärrar där det är möjligt. Sedan påbörjas rivningen av ditt badrum. Väggarna och golvet demonteras och bilning i golv sker vid behov. När rivningsmomentet är klart, stämmer projektledaren av med dig om något oförutsett hänt. Vi berättar då vilka åtgärder som behövs göras. En rekommendation vi alltid har är att byta dina gjutjärnsrör, men också förstärka bjälklag i golv och vägg. Vi jobbar alltid utefter vad som är bäst för dig samt följer alltid de branschregler som finns.

5 - GODKÄNT AVLOPP & GOLVBRUNN

För att vara säker på att din golvbrunn är godkänd, byter vi alltid ut din befintliga brunn och ser till att den nya är monterad på rätt sätt. En golvbrunnsränna, också kallad linjebrunn eller designbrunn, är idag ett vanligt val bland många. Vid flytt av avlopp görs detta i nästa steg.

6 - VATTEN- & ELDRAGNING I BADRUMMET

När dina väggar fått våtrumsskivor och golvet är lagt, dras nya vattenrör och elledningar. Vid en dold rördragning används pexrör då dessa är tåliga, samt dras rör-i-rör. Detta betyder att vattenröret skyddas av ett yttre plaströr. Det positiva med detta är att inte hela väggen måste rivas om röret går sönder, utan kan bytas smidigt och enkelt. I nästa steg kommer en elektriker och drar nya kablar och eldosor. Alla elektriker är behöriga och har även certifikat från elsäkerhetsverket.

7 - VÄGGAR & GOLV, TAK & TÄTSKIKT

I detta skede börjar ditt badrum ta form. Väggarna sätts på plats och taket monteras. 3D-bilderna börjar visa sitt rätta jag och ditt nya badrum börjar kännas mer och mer verkligt. Har du valt golvvärme i ditt nya badrum är det dags montering av den. Därefter flytspacklas golvet och tätskikt sätts på plats. När din badrumsrenovering är färdig får du en kvalitetsdokumentering som visar att allt är gjort från behöriga hantverkare. Dokumenteringen visar även vilken tätskikt som använts.

 

8 - PLATTSÄTTNING I DITT NYA BADRUM

Dags för plattsättning! Projektledaren ger plattsättaren alla ritningar, övrig information och de 3D-bilder ni tagit fram, och därefter sätts klinker- och kakelplattorna på plats och rummet fogas. Alla våra hantverkare har de certifieringar som krävs för att skapa de bästa förutsättningarna. Du kan därför vara trygg i att vi utför en plattsättning i Göteborg på bästa sätt. 

9 - BADRUMSMONTERING & INSTALLATION

När allt är på sin plats är det dags för badrumsinredning. Inredningen ska finnas på plats i tid och vi kör alltid ut inredning från vårt lager till ditt nya badrum i Göteborg. Vid köp av produkter från oss, får du givetvis produktgarantier. När allt är på sin plats monteras el- och vatten och ditt nya badrum i Göteborg är färdigt för användning!

10 - AVSYNINGSMÖTE I DITT NYA BADRUM

Projektledaren och den byggansvarige kommer till sist ha ett avsyningsmöte i ditt badrum. Här säkerställer ni att allt fungerar och att du är nöjd med resultatet! Projektledaren lämnar en kvalitetsdokumentering som visar att bygget och din badrumsrenovering i Göteborg är utfört enligt branschregler

Badrumsgruppen i Göteborg

Hitta till våra butiker

ADRESS & ÖPPETTIDER SISJÖN

Sisjövägen 45
436 33 Askim

Vardagar 10-18

Lördagar 10-15
Söndagar 11-14

031 - 125 533

sisjon@badrumsgruppen.se

Planera ditt badrum i Göteborg

Boka tid för badrumsritning i vår butik

 
KOSTNADSFRITT VID BESTÄLLNING! Våra kunniga inredare hjälper dig att designa och rita ditt badrum i 3D så att du på ett enkelt sätt kan visualisera ditt nya badrum! Vi t...
Badrumsplanering (3D-ritning) - Göteborg
1 tim.

Offert badrumsrenovering Göteborg

Kontakta oss för att få en kostnadsfri offert

Lämna dina uppgifter i formuläret så kontaktar vi dig inom kort!

STOCKHOLM / BROMMA
GÖTEBORG / RINGÖN
GÖTEBORG / SISJÖN
© BADRUMSGRUPPEN 2019