top of page
Sök

Hur lång tid tar en badrumsrenovering?

Hur lång tid tar egentligen en badrumsrenovering?

Den tid det tar att renovera ett badrum beror på många olika faktorer och kan variera beroende på hur omfattande renoveringen är och vilka moment som ska utföras i samband med renoveringen. Om layouten i badrummet ska förändras (t.ex. genom att flytta avlopp) kan det ta något längre tid än om layouten är precis samma som före renoveringen.


En genomsnittlig badrumsrenovering tar normalt fyra veckor. HÄR kan du läsa om hur badrumsrenoveringen går till, steg för steg, för att få en tydligare bild av hur de olika momenten går till.


En badrumsrenovering kan förstås även gå snabbare än fyra veckor om du väljer att endast delvis renovera rummet. Vi på Badrumsgruppen tar ansvar för badrumsrenoveringen under många år framöver och lämnar omfattande kvalitetsdokumentering till dig efter avslutat projekt, av denna anledning erbjuder vi endast totalrenoveringar - för att vi ska kunna garantera kvaliteten på arbetet är det viktigt att vi får koppla in vvs enligt Säkervatten, el enligt Elsäkerhetsverkets riktlinjer och se till att tätskiktet är helt och monterat enligt svensk byggstandard. När du får en offert på badrumsrenovering med totalentreprenad från oss anger vi alltid en tidsplan för renoveringen för att du ska få en bättre bild av hur stor tidsåtgången beräknas bli för just ditt badrum.Bình luận


bottom of page