Sök

Avsnitt 22 av 24: Badrumstrender 2020

Hur håller man koll på de senaste trenderna inom badrum och badrumsrenovering? I våra butiker och showroom visar vi aktuell inredning och trendiga badrumsmöbler från alla de varumärken vi är återförsäljare för.


Vi frågade våra inredare kring hur de ser på trender i badrum 2020 och har utifrån deras svar satt ihop en komprimerad trendspaning för badrummet 2020.


Färg och mera färg

Något som varit tydligt under 2019 är att vi efter några år med vitt, svart och grått nu vågar ta ut svängarna mer när det kommer till färg. Gör ditt badrum mer personligt genom att exempelvis beställa badrumsinredningen i valfri NCS-kulör. Våra inredare hjälper gärna till att hitta den perfekta färgen för just ditt badrum.


Färginstitutet Pantone utsåg nyligen Classic Blue till årets färg, en färg som beskrivs som tidlös och elegant i sin enkelhet (Pantone, 2019). Enligt våra inredare kommer även grönt fortsätta vara en trendig färg i alla dess nyanser, från ljus linblomsgrön till kraftfull mossgrön. Att grönt blir en färgfavorit under 2020 är något som även Hemnet hintat om i sina trendrapporter för 2020. Genom vår tjänst badrumsritning kan du alltid prova olika färger i badrummet före du bestämmer dig.

Årets färg 2020 är Classic Blue enligt Pantone


Våra inredare menar att grönt kommer att fortsätta vara en tydlig färgtrend för badrum 2020, här bild från en av våra tidigare badrumsrenoveringar där kommoden beställts i valfri NCS-färg


Mönster

Som ytterligare ett sätt att göra badrummet mer personligt ser våra inredare en ökning i hur mycket mönster vi lyfter in i badrummet. Ett enkelt sätt att göra din badrumsmöbel mer personlig är att välja en front med mönster, och varför inte både med mönster och färg?

Kommod och förvaringsskåp från Björbo i serien Mejda med specialkulör och med mönstrade luckor och lådor


Grönt och med ett fantastiskt mönster på lådfronterna - kommod från vår leverantör Björbo


Personalisera din badrumsmöbel med den ursnygga fronten Klöver från Björbo Badrum som vi är återförsäljare för


Lyft in naturen i badrummet

Trendspaning tre för badrumstrender 2020 handlar om att vi nu gillar att lyfta in element av naturen i badrummet. Varma toner av jord, kalksten och trä tar plats och låter inomhus och utomhus smälta ihop. Intrycket blir harmoniskt, varmt och lugnt. Som en del av den här trenden lyfter vi gärna in växter och grönt i badrummet, något som gör det ännu mer livfullt. Vi tror på trä, varma toner och grönt från växtriket.

Underbar bild från vår leverantör INR


Varma kalkstenstoner i badrum vi renoverat tidigare


För att hitta badrumsinspiration till din renovering rekommenderar vi att du följer oss- och kanske några andra konton att inspireras av på instagram. Du kan även läsa det här tidigare avsnittet av Badrumsguiden där vi skrivit mer om hur du hittar inspiration till badrummet.