top of page
Sök

Avsnitt 22 av 24: Badrumstrender

Hur håller man koll på de senaste trenderna inom badrum och badrumsrenovering? I våra butiker och showroom visar vi aktuell inredning och trendiga badrumsmöbler från alla de varumärken vi är återförsäljare för. Vi rekommenderar också att följa vårt Instagramkonto där vi delar bilder från våra badrumsrenoveringar, nyheter från våra butiker och badrumstrender.


Våra inredare tror att grönt kommer att fortsätta vara trendfärg för badrum även 2022, här bild från en av våra tidigare badrumsrenoveringar där kommoden beställts i valfri NCS-färg


Mönster

Som ytterligare ett sätt att göra badrummet mer personligt ser våra inredare en ökning i hur mycket mönster vi lyfter in i badrummet. Ett enkelt sätt att göra din badrumsmöbel mer personlig är att välja en front med mönster, och varför inte både med mönster och färg?

Kommod och förvaringsskåp från Björbo i serien Mejda med specialkulör och med mönstrade luckor och lådor


Grönt och med ett fantastiskt mönster på lådfronterna - kommod från vår leverantör Björbo


Personalisera din badrumsmöbel med den ursnygga fronten Klöver från Björbo Badrum som vi är återförsäljare för.


Lyft in naturen i badrummet

En annan trendspaning för badrumstrender 2022 handlar om att vi gillar att lyfta in element av naturen i badrummet. Varma toner av jord, kalksten och trä tar plats och låter inomhus och utomhus smälta ihop. Intrycket blir harmoniskt, varmt och lugnt. Som en del av den här trenden lyfter vi gärna in växter och grönt i badrummet, något som gör det ännu mer livfullt. Vi tror på trä, varma toner och grönt från växtriket.

Underbar bild från vår leverantör INR


Varma kalkstenstoner i badrum vi renoverat tidigare


För att hitta badrumsinspiration till din renovering rekommenderar vi att du följer oss- och kanske några andra konton att inspireras av på instagram. Du kan även läsa det här tidigare avsnittet av Badrumsguiden där vi skrivit mer om hur du hittar inspiration till badrummet.

コメント


bottom of page