top of page
Sök

Avsnitt 3 av 24: Hitta inspiration till badrummet

Dags att ta nästa steg mot ditt nya badrum! Du har troligtvis funderat över vilka funktioner du vill ha i det nya badrummet och det är därför lämpligt att ta en inspirationsrunda för att skapa dig en bild av ungefär hur du vill att badrummet ska se ut.


Här är några tips för att hitta badrumsinspiration till ditt projekt:


1. Besök någon av våra butiker

I Badrumsgruppens butiker hittar du badrumsutställningar och ett brett sortiment av inredning, kakel och klinker. Du kan även träffa våra kunniga säljare och inredare som gärna hjälper dig och svarar på dina badrumsfrågor. Vill du kan du också boka tid för att få ditt badrum uppritat av våra inredare.


2. Instagram

Instagram är en perfekt plattform för att hitta och spara ner inspirationsbilder. Genom Instagrams sökfunktion kan du hitta och följa specifika taggar, exempelvis:
Genom att följa vårt konto @badrumsgruppen.se kan du ta del av bilder från våra renoveringsprojekt, se inspiration från våra leverantörer och även se kundbilder vi taggats i.


3. Pinterest

På plattformen Pinterest finns mängder av inspirationsbilder. Sök till exempel på "Badrum", "Badrum inspiration" eller "Badrum litet" för att få upp en massa inspirationsbilder. Bilderna kan du sedan spara ner till din helt egen anslagstavla - eller varför inte följa någon annans anslagstavla?

Badrumsgruppens inredare listar sina favoritkonton för inspiration på Instagram:


Julia: Letthegirlgohome - LÄNK

Tipsar också om att följa dessa taggar: #badrumsgruppen #badrum #badrumsrenovering #badrumsdrömmar #badrumsinspo

Jasmine:

Badrumsgruppens egen instagram såklart!! Det roligaste tycker jag är före- och efterbilder på riktiga badrum och det finns ju massor av före- och efterbilder på vår egen instagram - LÄNK

Många av våra leverantörer har också bra konton på Instagram med inspiration, nyheter och lite kundbilder.


Sarah:

Scandinavian homes - LÄNK

Mitt bästa tips är också att hitta ett konto som du gillar att följa och sen spana in vilka konton som det kontot följer! På det sättet kan man hitta massor av nya profiler med mycket inspirerande innehåll.


Utöver att följa inspirerande profiler och taggar på sociala medier rekommenderar vi att du kikar runt här på vår hemsida där vi samlat massor av före- och efterbilder inspiration och mycket annat.


Tycker du att det här med design och inspiration känns tråkigt, lite för mycket eller helt enkelt svårt? Boka en tid med en av våra inredare - vi älskar inredning, färg och form och kan hjälpa dig fram till att hitta just din badrumsstil och inredning! Klicka här för att komma till tidsbokningen!

Comments


bottom of page