top of page
Sök

Vad kostar en badrumsrenovering?

Vad kostar det att renovera badrummet?

Frågan kring vad en badrumsrenovering kostar är inte helt enkel att besvara eftersom kostnaden till stor del styrs av både renoveringens omfattning och av de material- och inredningsval du gör.


Kostnaden styrs också av hur omfattande byggnationen är, något som inte bara beror på rummets storlek. Även bakomliggande faktorer som exempelvis golv- och väggkonstruktion kan påverka hur omfattande arbetet behöver bli för att slutresultatet ska hålla högsta möjliga kvalitet och att badrummet ska hålla i många år framöver.


Kostnaden för inköp av kakel, klinker och all inredning till det nya badrummet varierar mellan olika varumärken/leverantörer och mellan deras respektive serier.


Man kan alltså säga att totalkostnaden för en badrumsrenovering består av två delar; arbete (och byggmaterial) och inredning (inkl. kakel och klinker). Inför en badrumsrenovering lämnar vi alltid ett fast pris för din trygghet.


Vad ingår i priset för en badrumsrenovering hos Badrumsgruppen?

Vårt koncept är att erbjuda en enkel och trygg badrumsrenovering med totalentreprenad. Vi planerar och projektleder hela badrumsrenoveringen från första skiss, rivning och leverans av inredning till kvalitetsdokumentering efter färdigt projekt. Våra duktiga hantverkare är självklart certifierade enligt den standard som gäller för respektive yrkesgrupp. Hantverkarna är exempelvis våtrumscertifierade och certifierade enligt SäkerVatten och Elsäkerhetsverket. Efter avslutat projekt har vi alltid 10 års ansvarstid, detta gör att du kan känna dig trygg när du väljer oss som entreprenör. När du får en offert från oss avseende totalentreprenad reflekterar det fasta priset allt arbete och allt byggmaterial som krävs för att genomföra renoveringen. Du väljer sedan själv, givetvis med support från din projektledare, inredning, kakel och klinker, detta specificerar vi alltid separat.


Vill du få ett kostnadsfritt prisförslag/offert för din badrumsrenovering med totalentreprenad i Stockholm eller Göteborg? Klicka här för att kontakta oss!


Bild från vår leverantör INR


Comments


bottom of page