top of page
Sök

Våra varumärken

Hos oss på Badrumsgruppen hittar du ett brett sortiment för hela badrummet. Vi har allt från exklusiv badrumsinredning och exklusivt kakel till enklare möbler, inredning och kakel/klinker.


Badrumsmöbler

I vårt sortiment hittar du badrumsmöbler från Alterna, Björbo, Dansani, DuoBad, Duravit, Gustavsberg, IDO, Ifö, INR, Miller, Svedbergs, Svenska Badrumsfabriken, Vedum och Villeroy & Boch. Vi kan ofta även beställa badrumsinredning från leverantörer utanför vårt ordinarie sortiment. Tveka inte att höra av dig om du är på jakt efter något du inte hittar i listan.


Badkar

Vi har badkar i alla storlekar och för de flesta typer av ändamål, såväl badkar med massagefunktion som duschbadkar. Några av de varumärken för badkar du finner i vårt sortiment är: Alterna, Duravit, Nordhem, Svedbergs och Villeroy & Boch.


Bastu

Från oss kan du beställa bastuaggregat från Tylö.


Badrumsbelysning

Hos oss hittar du badrumsbelysning av många olika modeller. Exempel på varumärken för badrumsbelysning som du hittar hos oss: Dansani, Ifö electric, Sanova och Vedum.


Blandare

Vi har blandare i alla dess former; tvättställsblandare, badkarsblandare, duschblandare och takduschar men också sargmonterade blandare för badkar och köksblandare - både med och utan diskmaskinsavstängning. Självklart hittar du även tillbehör som pop up-ventiler och annat i vårt sortiment. Exempel på leverantörer av blandare du hittar hos oss: Alterna, Damixa, FM Mattsson, Gustavsberg, Hansgrohe, Mora, Oras, Strand Stainless, Tapwell och Vola.


Bänkskivor

Idag finns bänkskivor i mängder av olika material, allt från i natursten som marmor och granit till granitkeramik, trä och kompositmaterial. Hos oss hittar du bänkskivor för badrummet och tvättstugan och självklart även bänkskivor för badrumsmöbler. Några av våra leverantörer av bänkskivor är: Bricmate, Nordiska stengruppen och Vedum.


Duschväggar

Hos oss på Badrumsgruppen har du tillgång till ett stort urval av duschväggsmodeller. Vi har allt från duschväggar i standardmått till måttanpassade glasväggar för knepiga badrumsmått. Oavsett hur förutsättningarna ser ut i ditt badrum kan vi ordna en duschvägg för det. Några av våra duschväggsvarumärken är: Alterna, Dansani, Duschbyggarna, INR, Svedbergs och Vetro.


Handdukstorkar

El- eller vattenburen, pinnmodell, utfällbar från väggen eller mer traditionell handdukstork? Oavsett vilken variant du är på jakt efter ska du kunna hitta en passande modell hos oss - vi har ett stort sortiment av både el- och vattenburna varianter. Några av våra leverantörer av handdukstorkar är: Alterna, Duschbyggarna, INR, Nordhem, Pax, Sanova, Somatherm och Svedbergs.


Handfat

Idag finns handfat i flera olika material, det finns både traditionella porslinshandfat och handfat i t.ex. gjutmarmor och olika kompositmaterial. Oavsett om du letar efter ett litet handfat till gästtoaletten eller ett stort dubbelhandfat kan du hitta det i vårt sortiment. Vi har handfat bland annat från: Alterna, Duravit, Gustavsberg, IDO, Ifö, Miller, Sanova och Villeroy & Boch.


Kakel, klinker, mosaik och natursten

Det kakel och den klinker du väljer kan verkligen sätta stilen på badrummet. Det är viktigt att det blir rätt och hos oss kan du i lugn och ro utforska ett brett sortiment i våra butiker. Utöver kakel och klinker har vi förstås även mosaik och natursten. Våra leverantörer är: Bricmate, Dekora och Konradssons Kakel.


Toaletter

Oavsett om du väljer en golvstående toalett eller en vägghängd sådan kan du hitta allt du behöver hos oss. Vi har toaletter från bland annat: Alterna, Duravit, Gustavsberg, Ido, Ifö och Sanova.


Fixtur och spolknapp för vägghängd toalett

Väljer du en vägghängd toalett behöver du även fixtur (inbyggnadscistern) och spolknapp, våra leverantörer för fixturer och spolknappar är bland annat: Geberit och TECE.


Speglar och spegelskåp

En badrumsspegel ger, förutom funktion, rymdkänsla till rummet. Behöver du lite extra förvaring är däremot spegelskåpet att föredra, då kan du även få ett extra eluttag i skåpet. I vårt sortiment finns speglar och spegelskåp med och utan belysning från bland annat: Alterna, Dansani, INR, Miller, Sanova, Svedbergs, Svenska Badrumsfabriken och Vedum.


Varmvattenberedare

Behöver du införskaffa en varmvattenberedare? Via oss på Badrumsgruppen kan du beställa varmvattenberedare från Nibe.


Våtrumsfläkt

En liten men ofta ack så viktig detalj - våtrumsfläkten! Vi har flera smarta modeller med olika funktioner beroende på vad som behövs i just ditt badrum. Bland annat från leverantören PAX.


Detta är exempel på leverantörer och varumärken du hittar hos oss. Saknar du något i listan? Vi kan ofta även beställa produkter och modeller utanför vårt ordinarie sortiment. Tveka inte på att höra av dig om du är på jakt efter något du inte hittar ovan. Här hittar du kontaktuppgifter till våra butiker.


Bild från vår leverantör Dansani.
Comments


bottom of page