top of page
Sök

Våra badrumsbutiker

Vi på Badrumsgruppen har haft badrumsbutiker i över 50 år! Sedan starten år 1968 har vi samlat på oss en stor mängd kunskap och erfarenhet, vi vågar nog påstå att det inte finns mycket vi inte kan om badrum! Våra badrumsbutiker finns både i Stockholm och i Göteborg och i butikerna finns breda sortiment av badrumsinredning, förvaring, badkar, duschar, blandare, toaletter, speglar, badrumsbelysning och allt annat för badrummet.


Vår badrumsbutik i Stockholm finns i Bromma, på Karlsbodavägen 13. I Göteborg finns vår badrumsbutik i Sisjön, närmare bestämt på Sisjövägen 45.


Våra öppettider hittar du genom att klicka här.


I våra badrumsbutiker finns ett mycket brett sortiment av allt för badrummet! Bilderna kommer från badrumsbutiken i Bromma.Utöver badrumsinredning, toaletter, badkar, duschar, belysning, mm, finns även ett stort sortiment av kakel, klinker och natursten i våra butiker! Bilderna kommer från vår kakelutställning i Stockholm.


I våra butiker kan du även boka tid för badrumsplanering och få ditt badrum uppritat i 3D under ett möte tillsammans med våra inredare. Klicka här för att komma till bokningen.


Varmt välkommen in till våra butiker!


Kontakt Badrumsgruppen Stockholm/Bromma

Karlsbodavägen 13C

168 67 BrommaKontakt Badrumsgruppen Göteborg/Sisjön

Sisjövägen 45

436 33 Askim


Comments


bottom of page