top of page
Sök

Kvalitetsdokumentering för badrum

En badrumsrenovering är en stor investering som kan höja värdet både på bostaden samt förenkla- och sätta guldkant på vardagen. När du planerar din badrumsrenovering är det viktigt att du säkerställer att du efter avslutat projekt får kvalitetsdokumentering för det nya badrummet. Kvalitetsdokumenteringen är intyg på att exempelvis tätskikts-, vatten- och elarbeten är utförda i enlighet med respektive yrkesgrupps regler och standard. Dokumentationen kan vara bra att ha både i försäkringssyfte men även om du ska sälja bostaden eftersom den visar att arbetet är utfört enligt de branschregler som gällde vid tidpunkten för renoveringen.


När du väljer att renovera badrummet med oss på Badrumsgruppen kan du alltid vara säker på att du efter avslutat renoveringsarbete får all relevant kvalitetsdokumentation för badrummet. Du får till exempel intyg från Elsäkerhetsverket, intyg från SäkerVatten och intyg på att tätskiktet är monterat enligt gällande standard. Vill du ha en kostnadsfri offert för din badrumsrenovering med totalentreprenad? Klicka här för att skicka in din offertförfrågan, en av våra projektledare kommer sedan att höra av sig till dig inom kort för att boka en tid för hembesök.


Badrum renoverat av oss på Badrumsgruppen. Efter avslutad renovering får du alltid kvalitetsdokumentation för ditt nya badrum.

Comments


bottom of page