top of page

BADRUMSRENOVERING NACKA

Badrum Nacka

Vi på Badrumsgruppen har 50 års erfarenhet av badrumsrenovering i Stockholm med omnejd där flera projekt gått av stapeln i Nacka. Här nedan kan du läsa mer om ett av våra projekt för badrumsrenovering i Nacka.

 

Badrumsmaterial: Grön marmor & mässing​


Vid vår badrumsrenovering i Nacka fick sig badrummet en totalförvandling då det såg helt annorlunda ut före renoveringen. Eftersom badrummet finns i en källare med lågt i tak och begränsat ljusinsläpp var det viktigt att känslan blev ljus och skön i badrummet. Önskemålet var också att detta badrum i Nacka absolut inte skulle kännas tråkigt. Detta resulterade i att vi tillslut landade i en underbar grön marmor (natursten), vita väggar och mässingsbeslag.

Smarta vikdörrar till duschen möjliggjorde en relativt stor kommod med porslinstvättställ utan att det kändes trångt. Ett superfint badrum i Nacka, enligt oss!

Renovera badrum Nacka

Planerar du att renovera badrum i Nacka? Vänd dig då till oss på Badrumsgruppen! Med lång erfarenhet och många projekt i bagaget så hjälper vi dig att uppfylla dina önskemål när det kommer till badrumsrenovering i Nacka!

 

Få en kostnadsfri offert inför din badrumsrenovering.
 

Badrum med grön marmor och mässing, badrummet renoverades av Badrumsgruppen
Badrum i Nacka med grön marmor och mässing, badrummet renoverades av Badrumsgruppen
Grön marmor
Duschset i mässing från Tapwell, vikbara duschdörrar från Duschbyggarna

Materialval

Inspireras av det här badrummet

Grön marmor

Marmor

Mässing

Mässing

Porslin

Vit blank

Vill du få en offert för din badrumsrenovering?

bottom of page