BADRUMSRENOVERING NACKA

Badrum Nacka

Vi på Badrumsgruppen har 50 års erfarenhet av badrumsrenovering i Stockholm med omnejd där flera projekt gått av stapeln i Nacka. Här nedan kan du läsa mer om ett av våra projekt för badrumsrenovering i Nacka.

 

Badrumsmaterial: Grön marmor & mässing​


Vid vår badrumsrenovering i Nacka fick sig badrummet en totalförvandling då det såg helt annorlunda ut före renoveringen. Eftersom badrummet finns i en källare med lågt i tak och begränsat ljusinsläpp var det viktigt att känslan blev ljus och skön i badrummet. Önskemålet var också att detta badrum i Nacka absolut inte skulle kännas tråkigt. Detta resulterade i att vi tillslut landade i en underbar grön marmor (natursten), vita väggar och mässingsbeslag.

Smarta vikdörrar till duschen möjliggjorde en relativt stor kommod med porslinstvättställ utan att det kändes trångt. Ett superfint badrum i Nacka, enligt oss!

Renovera badrum Nacka

Planerar du att renovera badrum i Nacka? Vänd dig då till oss på Badrumsgruppen! Med lång erfarenhet och många projekt i bagaget så hjälper vi dig att uppfylla dina önskemål när det kommer till badrumsrenovering i Nacka!

 

Få en kostnadsfri offert inför din badrumsrenovering.
 

Badrum med grön marmor och mässing, badrummet renoverades av Badrumsgruppen
Badrum i Nacka med grön marmor och mässing, badrummet renoverades av Badrumsgruppen
Grön marmor
Duschset i mässing från Tapwell, vikbara duschdörrar från Duschbyggarna

Materialval

Inspireras av det här badrummet

Grön marmor

Marmor

Mässing

Mässing

Porslin

Vit blank

Vill du få en offert för din badrumsrenovering?