Vi utför badrumsrenoveringar med totalentreprenad i Stockholm och Göteborg!

Med vårt koncept -"från idé till färdigt badrum" hjälper vi dig hela vägen från skiss till färdig badrumsrenovering.

BOKA TID MED EN PROJEKTLEDARE GÄLLANDE BADRUMSRENOVERING, KLICKA HÄR

VAD INNEBÄR KONCEPTET?
Med vår helhetslösning - ”Från idé till färdigt badrum” får du hjälp hela vägen från första pennskiss till färdigt badrum . en komplett badrumsrenovering!
Vi lämnar dig ett totalpris, en tidsplan och en 3D ritning på ditt nya badrum.

FÖR VEM?
Det är givetvis till för alla, men framför allt för dig som känner att du behöver hjälp med tips och idéer hur du ska utforma ditt badrum för att det ska passa just dig och dina förutstättningar på bästa sätt, för dig som inte har tid eller lust att hålla i bygget själv och för dig som känner att du inte är tillräckligt händig för att utföra arbetet själv. Vi tar på oss anvaret att färdigställa ditt badrum. Du låter oss göra hela jobbet, din badrumsrenovering utförs alltid av godkända och certfierade rörläggare för säkert vatten..

EN ANSVARIG FÖR HELA BYGGET
Du får en kontaktperson hos oss som samordnar hela projektet. Våra certifierade montörer och generösa garantier gör att du kan känna dig trygg med att jobbet blir rätt utfört. Givetvis får du i förväg veta vad ditt nya badrum kommer att kosta och när det kommer att vara färdigt

TIPS & IDÉER
Du har säkert redan en tanke om hur du vill att ditt nya badrum ska se ut. Vi hjälper dig gärna att utveckla den tanken. Låt dig inspireras av våra badrumsmiljöer i våra butiker ochbläddra gärna i broschyrer från vårt breda sortiment av leverantörer! Stäm av dina idéer med någon våra kunniga säljare! De finns här för din skull!

BADRUMSRITNING
När dina tankar och idéer börjar ta form, bokar vi upp en tid där någon av våra duktiga inredare ritar vi upp ditt nya badrum i vårt 3D-program. I programmet kan vi laborera med produkter, material och färger tills du känner dig helt nöjd med resultatet. Kostnad 1495:-/timme som dras av om ni accepterar vår offert.

OFFERT, FAST PRIS OCH TIDSPLAN
När planeringen av ditt badrum är färdig får du en detaljerad offert på hela badrumsrenoveringen. Där kan du på ett tydligt sätt se vad som ingår i priset och vad det kommer att kosta, ingenting ska kännas oklart när du godkänner offerten. Givetvis får du även en tidsplan.

PLANERING OCH GENOMFÖRANDE
Ett badrumsbygge kräver många olika kompetenser – elektriker, snickare, målare, kakelsättare och rörmontörer. Med Badrumsgruppens koncept - ”Från idé till färdigt badrum” får du en kontaktperson hos oss som ser till att arbetet utförs på rätt sätt, i rätt ordning och blir färdigt i tid.

BESIKTNING OCH GARANTIER
När ditt nya badrum är klart bokar vi ett besiktningsmöte där vi tillsammans går igenom badrumsrenoveringen och checkar av allt som är gjort. Vi lämnar givetvis även garantier på både produkter och utfört arbete. 

LÅTER DET INTRESSANT?
Kontakta ansvarig i Stockholm ava@badrumsgruppen.se, ansvarig i Göteborg alfredsson@badrumsgruppen.se, eller mail info@badrumsgruppen.se eller någon av våra butiker så berättar vi mer.

 

BOKA TID MED EN PROJEKTLEDARE GÄLLANDE BADRUMSRENOVERING, KLICKA HÄR